Sanal Pos Fiyatları

  • 20 Ağustos
Blog

Sanal pos fiyatları, her bankaya göre farklılık göstermektedir. Yıllık abonelik bedelleri farklılıklar gösteren sanal pos ücretleri için en güncel bilgi, ancak çalışmak istediğiniz bankadan anlık olarak öğrenilecek bir şeydir. Fiziki mağazalarda görmüş olduğunuz pos ödeme cihazlarının elektronik ortamdaki hali sanal pos hizmetine, gerekli şartları sağlayan herkes kolaylıkla sahip olabilir

Sanal pos fiyatları için her banka, kendi satış stratejisine göre değişiklik gösterir. Ancak burada, sanal pos fiyatları ile sanal pos komisyon oranları arasındaki farkın iyi anlaşılması ve ikisini de birbirinden ayırt etmek gerekmektedir. İki tanımlama, birbirinden farklı şeyler olsa da, maliyet bütünlüğü açısından aynı yere çıkmaktadır.

Sanal pos ücretleri, bankalar tarafından yıllık aidatlar şeklinde alınabilen ücretlerdir. Komisyon ise çekim ve taksit seçeneklerine göre çeşitli oranlarda değişiklikler göstermektedir. Komisyon oranlarını etkileyen bir diğer faktörde, bankanızla aranızda olan bağınızdır. Müşteri durumunuz, bankanın diğer ürünlerini ne miktarda ve hangi oranlarda kullandığınız, banka üzerindeki yatırımlarınızın olması ve bu yatırımların miktarı gibi farklı birçok etken, sanal pos ücretleri ve komisyon oranlarının değişmesine neden olmaktadır.

Şirket Olmadan Sanal Pos Alınabilir Mi?

Sanal pos alabilmek için, şirket olma zorunluluğu bulunmaktadır. Bankalardan alacağınız sanal pos hizmetleri için, yasalara uygun şekilde hareket etmek ve mevzuatın yükümlülüklerini eksiksiz karşılıyor olmak gerekir.

Fiziksel teknolojinin bilişim teknolojisiyle bütünleşmiş hali olan sanal poslar, şirketlerin müşterilerine kolay ödeme yöntemi sunmaları sayesinde satışlara önemli faydaları olduğu sistemlerdir. Yapılan satışlar üzerinden belirli komisyonların alındığı ödeme sisteminin işlem hacmi, her geçen yıl fazlaca artmaktadır.

İnternetten alışverişlerde en kolay ödeme yöntemleri arasında olması, şirketlerin kullanma gerekliliğini artırdığı gibi müşterilerinde biran önce ödemelerini yapıp hizmeti almalarını sağlamaktadır.

Şirket kurma imkânı olmayanlara hizmet veren 3. Taraf firmalar üzerinden, sanal pos hizmetlerinden yararlanılması mümkün olup bu şirketler üzerinden alınacak hizmetlerin komisyon oranları daha fazladır. Alacağınız herhangi bir sanal pos hizmeti sayesinde satışlarınızı önemli ölçüde artırabilir ve müşterilerinize ödeme kolaylıkları sunabilirsiniz. İnternet üzerinde en yaygın kullanılan bu ödeme yöntemi sayesinde, müşterilerinize daha nitelikli hizmet sunabilirsiniz.

Tags:Esnek Pos, Elekse, Sanal Pos

Elekse Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu
Ağustos, 2021