Sanal Pos

  • 20 Mayıs
Blog

Sanal pos, internet üzerinden kredi kartınızla alışveriş yaparken arka planda kullanmış olduğunuz sistemin genel adına sanal pos çevrimiçi ödeme sistemlerin genel adlandırmasıdır. Sanal pos kullanımı daha basit olarak anlatmak ve örneklemek gerekirse bir mağaza yada başka yerde kredi kartınızla alışveriş işlemi gerçekleştirdiğinizde kredi kartını pos cihazına okutarak alışveriş işleminizi tamamlamış olursunuz. Sanal pos da bu mantığa dayalı olarak çalışmaktadır.

Sanal Pos Nerede Kullanılır?

Sanal pos internet üzerinden satış yaparak gelir elde etmek isteyen tüm web site adreslerinde kullanılabilir. Esnek pos sanal pos ile basit, şeffaf ve kolay bir şekilde güvenli olarak alışveriş yapabilmenize olanak sağlar. En düşük komisyonla ve ücretsiz sanal pos sahibi olmak için buraya tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Şirket Kurmadan Sanal Pos Alabilir Miyim?

Şirket kurmadan vergi levhasız mevzuat gereği sanal pos kullanamazsınız. Sanal pos sistemlerine alternatif olarak kolay link sistemimizi kullanarak vergi levhanız olmadan ödeme alabilirsiniz.

Sanal Pos Fiyatları Nedir?

Sanal pos fiyatları her firma ve bankaya göre değişim göstermektedir. Elekse firmasının markası olan Esnek Pos tamamen ücretsiz olarak sunmaktadır.

Sanal Pos Ertesi Gün Ödeme

Ertesi gün ödemeli sanal pos, esnek pos seçenekleri arasından yer almaktadır. Başvuru süreci gerçekleştirirken bunu belirtebilirsiniz. Esnek pos üzerinden kullanmış olduğunuz sanal pos alt yapısında 22.00 ‘a kadar geçerli olmaktadır. Sanal pos üzerinden yapılan her başarılı işlem sonucunda esnek pos sistemine tanımlanan IBAN hesabınıza 09.00 ile 13.00 arası yatırılmaktadır.

Sanal Pos Haftalık Ödeme

Haftalık olarak ödeme sağlayan sanal pos modelinde, esnek pos altyapısını kullanarak yapılan ödemelerde her başarılı ödemelerde alışveriş yapılan tarihin 7 gün sonra sistemimize kayıtlı olan IBAN hesabınıza 09.00 – 13.00 arası yatırılmaktadır. Örnek vermek gerekirsek pazartesi 22.00’a kadar her başarılı ödeme bir sonraki pazartesi günü yatırılmaktadır.

Sanal Pos Komisyon Oranları

Sanal pos komisyon oranları firma ve bankalara göre değişiklik göstermektedir. Esnek pos normal olarak diğer firmalardan almış olduğunuz oranların altında bir komisyon oranı sağlarken her alışverişlerinizde güvenli ödeme olanağı da sağlamaktadır.

Sanal Pos Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Sanal pos alırken dikkat edilmesi gerekenler

  • Tüm bankalarla anlaşması olması
  • Tüm kartlara taksit imkânı sağlaması
  • Tüm altyapıları sorunsuz şekilde desteklemesi
  • Güvenli ödeme alt yapısı sağlaması
  • Destek ekibinin ulaşılabilir olması

Yukarıdaki maddeleri ana özellik olarak ele alarak uzatabilirsiniz. Burada önemli olan kullanım boyunca sizlere sorunsuz olarak destek sağlaması ve bu konularda bilgilendirme yapılmasıdır.

Woocommerce Sanal Pos

Woocommerce sanal pos en çok kullanılan ve en çok başvuru alan e-ticaret yazılımı olma özelliği taşımaktadır. Sanal pos alırken dikkat etmeniz gereken özelliklerden biri anlaşmış olduğunuz firma tüm altyapı ödeme sistemlerine eksiksiz şekilde hizmet ve destek vermesine özen gösterin. Esnek pos ile kullanmış olacağınız sanal pos hizmetlerinde tüm versiyonları tamamen ücretsiz bir şekilde sorunsuz olarak kullanabilir ve destek hattımızdan sorunsuz şekilde hizmet alabilirsiniz.

Opencart Sanal Pos

Opencart sanal pos oldukça yaygın şekilde kullanılan e-ticaret modülleri arasında yer almaktadır. Esnek pos ile tamamen ücretsiz bir şekilde opencart sanal pos kullanmaya başlayabilirsiniz. Tek tık kurulum ile hiçbir bilgi gerektirmeden rahatça güvenli bir şekilde ödeme almaya başlayabilirsiniz

Tags: Esnek Pos, Elekse, Sanal Pos

Elekse Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu
Mayıs, 2020