Firmanız İçin Sanal Pos Seçimi & Esnek Pos'un Avantajları

  • 20 Ekim
Blog

İnternet kullanımının artması ve yaygınlaşması, alışveriş alışkanlıklarını da değiştirmiştir.. Alışveriş yapanlar için daha fazla çeşit daha uygun fiyat ; satıcılar için ise fiziki mağazaya gore daha az harcamayla daha fazla kişiye ulaşabilir olmak, online satısı, dolayısıyla sanal pos kullanımını her geçen gün arttırmıştır. Firmanız için sanal pos seçiminde dikkat etmeniz gereken bir çok nokta bulunmakta. İlk olarak sanal pos sağlayan firmanın gerekli lisansı var mı? Bankaların sağladığı hizmete katma değerli teknolojiler ve yazılımlar eklemiş mi? Veriler ve sagladıgı ödeme hizmeti güvende mi? Gerekli Fraud filtreleri mevcut mu ? Sizi sahteciliklere karşı önceden uyarabiliyor mu? Gerekli yazılım güncellemeleri yapılıyor mu? Herhangi bir sorun yaşanması halinde destek ekibi ulaşılabilir mi? Ve satış odaklı bir hizmet veriyor mu?

Esnek Pos, satış öncesi ve satış sonrası tüm desteği, satış odaklı bir anlayışla üye iş yerlerine sağlamaktadır. 2005’den bu yana geliştirdiğimiz ürünlerimiz ve teknolojilerimizle güvenli, kolay ödeme almak konusunda üye iş yerlerimizin her daim yanındayız. Uygun komisyon oranları ve ertesi iş günü ödeme seçeneğiyle siz de EsnekPos’dan sanal pos hizmeti alabilirsiniz.

Sanal Pos Nedir?

İnternet üzerinden yapılan ürün ya da hizmet satışlarında çeşitli ödeme yöntemleri sunulsa da şüphesiz en fazla tercih edilen yöntem kredi kartı ya da debit kartla yapılanlar olmaktadır. Yani e-ticaret üzerinden satışlarınızın artması için öncelikle sitenize entegre bir SANAL POS a ihtiyacınız bulunmaktadır. Klasik sepete ekle & al yönteminde müşteriler ödeme sayfasında kart bilgilerini online olarak girerek ödemeleri 3D secure güvenli alışveriş modeliyle tamamlayabilmekteler. Esnek Pos E-ticaret sitelerine sanal pos hizmeti verebildiği gibi bayi ağı olup B2b yazılım kullanan ya da sahada sıcak satış yapan firmalara da sanal pos hizmeti verebilmektedir

Ödeme Kuruluşu Nedir?

6493 sayılı kanuna tabi, Merkez Bankası denetiminde olan ve ödeme işlemlerini kendi alt yapıları ile destekleyen, ürünleri ve yazılımları ile bankalara göre müşterilere bazı farklı avantajlar sunan, ödemeye aracılık yapan kuruluşlardır.

E-ticaret sitelerine sanal pos hizmeti sağlayabildikleri gibi yetki dereceleri doğrultusunda para transferi, fatura ödeme, mobil ödeme gibi farklı hizmetleri de barındırabilmektedir.

Elekse Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu, Esnek Pos markasıyla sanal pos hizmeti, kart saklama hizmeti, tekrarlı ödeme hizmeti, cüzdan hizmeti veren bir ödeme kuruluşudur. Elekse Ödeme Kuruluşu 2005 den bu yana ödeme sektörü ihtiyaçları doğrultusunda yazılımlarını, ürünleri geliştirmekte ve Esnek Pos markasıyla E-ticaret üzerinden satış yapan her firmaya , kolay entegrasyon , güvenilir ödeme, iyi bir satış sonrası destek vadetmektedir.

Tags: Esnek Pos, Elekse, Sanal Pos, Sanal Pos Seçimi, Neden Esnek Pos, Esnek Pos Avantajları

Elekse Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu
Ekim, 2021